Erectiepillen kopen bij boner4all.nl

Mijn Account
>> Gratis verzending vanaf €50! <<

 

Ruilen & Retourneren

Retouren

Wil je een artikel retourneren? Dan vragen wij je het volgende aan te houden, zo kunnen wij je retour zo soepel mogelijk afhandelen.

Meld bij onze klantenservice dat je een artikel retour wilt sturen:  info@boner4all.nl onder vermelding van het bestelnummer.

Vermeld hierbij of je wilt ruilen of retourneren. Wanneer je wenst te ruilen, laat ons dan weten welk artikel je er voor in de plaats wenst, dan kunnen we dat, indien voorradig, alvast voor je reserveren.

Je ontvangt via e-mail een bevestiging van ons van je verzoek. Je stuurt het artikel binnen 7 dagen na datum van aankoop onder vermelding van je factuurnummer aan ons retour.


Boner4All

t.a.v. ruilen en retouren
Postbus 442
2130AK Hoofddorp
Nederland

Zodra wij je zending in goede orde hebben ontvangen, sturen wij je een ontvangstbevestiging via e-mail.

Indien het een ruiling betreft ruilen wij het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag binnen 30 werkdagen terug of je ontvangt van ons een tegoedbon, afhankelijk van de afspraak. We storten het bedrag terug op de bankrekening of creditcard waarmee je de bestelling betaald hebt. In het geval van een creditcard kan het even duren voor je op je afschrift ziet dat het geld is teruggestort.

Kosten

De kosten voor het opsturen van een artikel zijn voor jouw rekening. In rekening gebrachte verzendkosten kunnen niet worden vergoed.

Let op: Wenst je een “sale” of “outlet” artikel te retourneren dan dient dit binnen 7 dagen geretourneerd te worden naar bovenstaand adres onder opgaaf van reden en je ontvangt van ons een tegoedbon, geen geld terug!

Voor retouren geldt dat de artikelen onbeschadigd en ongeopend aangeboden dienen te worden Daarnaast moet het artikel nog voorzien zijn van het originele label en in de originele verpakking te worden geretourneerd. Retournering van de goederen is voor eigen rekening en risico.

Ruilen

Je kunt een product omruilen als je een beschadiging aan het product constateert.

De beschadiging of het defect mogen niet door gebruik zijn ontstaan, je mag dus alleen een product retourneren dat je niet hebt gebruikt. Tevens mag je ook niet hebben gepoogd de beschadiging zelf te herstellen. Daarnaast heb je tijdens een periode van 7 dagen, na ontvangst van een product, het recht om het product te ruilen. Bijvoorbeeld als het product niet voldoet aan jouw verwachting; de maat of kleur zijn niet juist. Het is niet de bedoeling dat je het artikel in die tijd ook gebruikt hebt, het gaat om een zichttermijn.

Indien het product van jouw keuze niet meer voorradig is proberen wij deze alsnog te bestellen en kosteloos na te leveren. Indien dit niet mogelijk is storten wij het aankoopbedrag binnen 30 dagen terug of je ontvangt van ons een tegoedbon, afhankelijk van de afspraak. We storten het bedrag terug op de bankrekening of creditcard waarmee je de bestelling betaald hebt. In het geval van een creditcard kan het even duren voor je op jouw afschrift ziet dat het geld is teruggestort.

Indien je aankopen op verzoek van Boner4All worden geretourneerd kunnen er afwijkende verzendmethodes afgesproken worden.

Klachten of retouren die zonder overleg met onze klantenservice worden geretourneerd kunnen niet in behandeling worden genomen.

Overige vragen

Heb je overige vragen die op de website niet beantwoord worden, dan kun je via het volgende e-mailadres contact met ons opnemen;  info@boner4all.nl

Leveringsvoorwaarden

Onze voorwaarden

Boner4All

T.a.v. Ruilen en Retouren
Postbus 442
2130AK Hoofddorp
Nederland

info@boner4all.nl
www.boner4all.nl

Naast onze reguliere voorwaarden (zie onder bij Algemene Voorwaarden), zijn hier de volgende B2B voorwaarden en bepalingen op al onze aanbiedingen en transacties van toepassing voor zakelijke klanten.

Prijzen
De door ons genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW en eventuele overige belastingen, behoudens eventuele kosten van aflevering dan wel zakelijk vernoemde prijzen.
Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden ons niet. Wij behouden ons het recht voor tussentijds wijzigingen in de aanbiedingen te doen.

Kosten van aflevering
Wij leveren bestellingen binnen Nederland vanaf EUR. 1750,- gratis bij je af bij een B2B bestelling, behoudens wijzigingen per publicatie gelet op gewicht of afmeting.

Wijze van aflevering
Wij maken gebruik van de pakketbezorgdienst van PostNL, DHL en UPS. Voor grotere transporten schakelen wij een extern transportbedrijf in.

Betalingscondities
Onze betalingscondities luiden:
Bij koop op afstand gaat je akkoord met een volledige betaling voordat de levering zal geschieden.
De betalingstermijn is direct.

Betalingswijze

Je kunt bij ons op de volgende manieren betalen: iDeal, MasterCard, Visa, American Express, Bancontact/ Mister Cash, SOFORT Banking, en per bancaire overschrijving.

Levertermijnen en aflevering
Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld betreft de plaats van aflevering het door u opgegeven adres. Tenzij uitdrukkelijk een andere leveringstermijn is afgesproken (bijvoorbeeld indien een andere termijn bij het product staat vermeld) geldt een uiterste levertermijn van 30 dagen. Bij overschrijding van de leveringstermijn zult u hiervan met bekwame spoed op de hoogte worden gebracht, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat u de bestelling heeft geplaatst. Je hebt het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden, tenzij je te kennen geeft de aangekondigde langere leveringstermijn te accepteren.

Blijkt een product niet meer leverbaar te zijn, dan hebben wij het recht een vervangend artikel aan te bieden. Uiterlijk ten tijde van de levering wordt hiervan aan u melding gedaan. Je mag dit artikel weigeren, de kosten voor retourzending komen in dat geval altijd voor ons. Voor verzending maken wij gebruik van PostNL pakketdienst, DHL en UPS

Service en klachten
Klachten of servicemeldingen kunt u als volgt melden door een mail te sturen naar info@Boner4all U dient het retourformulier, welke u bij uw bestelling ontvangt, volledig ingevuld toe te voegen als u een product retour stuurt of wilt ruilen.

Maat -en kleurverschillen
De afbeeldingen zijn zo waarheidsgetrouw mogelijk maar u dient rekening te houden met een eventueel kleur-, maat- of modelverschil. Tevens hebben wij de indicatieve maten bij de producten vermeld, de producten zijn niet op ware grootte afgebeeld.

Persoonsgegevens
Uw gegevens worden door ons opgeslagen in onze eigen en beveiligde database.

Indien u onze website bezoekt, dan herkent onze webserver eventueel eerdere geplaatste cookies. Zo kunnen wij uw winkelmandje bijvoorbeeld weer laden. Naast deze gegevens bewaren wij ook de informatie die u op onze website heeft geraadpleegd. Ook als u op onze website zelf informatie heeft achtergelaten, bijvoorbeeld over door u bestelde producten, dan bewaren wij die, met als doel onze website te verbeteren en de inhoud van de pagina op uw gebruik af te kunnen stemmen. Daarnaast gebruiken wij ze om de overeenkomst correct uit te kunnen voeren en u op de hoogte te houden van interessante acties en aanbiedingen. Wij stellen uw persoonsgegevens niet beschikbaar aan ons gelieerde derde bedrijven voor marketingdoeleinden. Indien u bezwaar heeft tegen één van bovengenoemde activiteiten, dan kunt u contact met ons opnemen via info@boner4all.nl Op eerste verzoek zullen wij uw gegevens verwijderen.

Ruilen & Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar Boner4All zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Boner4All geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via  info@boner4all.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten zodra het product in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Let op: uitsluiting van het herroepingsrecht is mogelijk voor producten die:

verzegeld zijn. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

duidelijk persoonlijk van aard zijn;

door hun natuurlijke aard niet kunnen worden teruggezonden;

op bestelling voor de klant geleverd zijn of welke klant specifiek zijn;

voor producten welke zijn ingekocht als zakelijk wederverkoper ofwel B2B/wholesale besteld zijn dan wel gebruikt zijn ter promotie in de breedste zin van het woord.

voor boeken, losse kranten en tijdschriften waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Identiteit ondernemer

Boner4All

Postbus 442
2130AK Hoofddorp
Nederland

info@boner4all.nl
www.boner4all.nl

Je kunt het formulier op uw computer invullen (Adobe Acrobat of andere PDF software). Vervolgens print je het formulier uit en onderteken je deze.

 

Boner4All.nl 

Postbus 442
2130AK Hoofddorp
Nederland 

E: info@boner4all.nl
Boner4all.nl |  Proudly powered by 
Pro Dedicated