Erectiepillen kopen bij boner4all.nl

Mijn Account
Discrete enveloppe zonder opschrift
Zorgvuldig verpakt
Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Productomschrijving

Libido Extreme 350 mg

34.95

Bestel bij ons:

3 -4 producten: 5% korting

5-9 producten: 10% korting

10 of meer producten: 15% korting

 

Libido Extreme 350 mg wordt gebruikt om de afgenomen seksdrive veilig en effectief te behandelen.

  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Discrete verzending
  • Als beste getest, 100% origineel en veilig
  • per strip 6 Libido Extreme's

Uitverkocht

Extra informatie

Gewicht 0.4 kg

Productomschrijving

Libido Extreme geeft na gebruikt een langdurige en krachtige erectie. Dit houdt ongeveer 24 uur aan, dit wil zeggen als u binnen een tijdsbestek van 24 uur seks heeft de erectie bij een seksuele prikkeling extra gestimuleerd wordt. Een bijkomend effect is een sneller herstel na "de daad". Eén van de hoofd ingrediënten is Tongkat Ali welke de zin in seks bevorderd. Tongkat Ali komt voor in Zuidoost Azië. Dit ingrediënt wordt al tientallen jaren gebruikt omdat het zorgt voor een groter uithoudingsvermogen bij seksuele prestaties. Deze uitwerking is al meerdere malen aangetoond door tal van onderzoeken. Het merk heeft zelfs een goede naam opgebouwd in de porno wereld. Diverse acteurs gebruiken Libido Extreme om de prestaties te verbeteren. Het is dus zeker geen product dat alleen gebruikt kan worden bij mensen met een zwakke erectie. Als je tevreden bent over jouw erectie maar gewoon langer door wil dan kun je het ook zeker gebruiken

Het werkt als een vriend, coach en een metgezel voor mannen die gewoon niet willen dat ze hun partner moeten teleurstellen. Als je mentaal door drukte, sportprestaties, stress, angst niet kunt presteren in bed, vertrouw in dat geval op de tabletten om je erectieprobleem op te heffen. Het niet hebben van zelfvertrouwen kan namelijk erectieproblemen vergroten. Dus voordat je vervalt in een dergelijke situatie, be smart; neem de nodige voorzorgsmaatregelen door Libido Extreme te gebruiken.

 

WerkingLibido Extreme geeft na gebruikt een langdurige en krachtige erectie. Dit houdt ongeveer 2 a 3 uur aan en seksuele prikkeling wordt extra gestimuleerd. Een bijkomend effect is een sneller herstel na “de daad”. Eén van de hoofd ingrediënten is Muira Puama welke de zin in seks bevorderd. Gebruik Libido Extreme om de prestaties en duur van de sex te verbeteren. Het is dus zeker geen product dat alleen gebruikt kan worden bij mensen met een zwakke erectie, maar kan ook gebruikt worden voor een langere uithoudingsvermogen.

GebruikNeem de pil ongeveer een half uur voor de geslachtsgemeenschap in met water en voedsel. Neem Libido Extreme nooit in op een lege maag. Het effect van Libido Extreme houdt tot wel 38 uur aan. Gebruik Libido Extreme NOOIT in combinatie met drugs, alcohol of andere erectie stimulerende middelen.

Bijwerkingen


De meest voorkomende bijeffecten zijn hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid. Blijf voldoende water drinken na inname van het middel. Zo zullen de bijwerkingen verminderd kunnen worden.

Verzendinformatie en levertijd

Levertijd

Artikelen aangeduid op de site dat deze in voorraad zijn, voor 16.00 uur op een werkdag besteld, de volgende dag in huis. Wij versturen de bestelling pas nadat het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. Besteld u producten die niet in voorraad zijn ,krijgt u van ons automatisch bericht van de verwachte lever dag.

U kunt zelf aangeven met welke soort zending u uw product wilt ontvangen

Brievenbuspost
Pakketverzending

Belangrijk

Bij een aantal merken poppers is het niet verstandig om voor brievenbuspost te kiezen. Deze speciale flesjes kunnen snel kapot gaan door het dunne glas.

Mede kunnen een aantal flesjes niet door de brievenbus in verband met de grote van het flesje. Daarom biedt Poppers4all al pakketdienst aan vanaf 5,02 om er voor te zorgen dat de flesjes intact aankomen.

Onder de verscheidene merken flesjes staat beschreven op welke manier u het beste kan verzenden. De flesjes zijn zorgvuldig verpakt in bubbelplastic om schade te voorkomen. Wij versturen altijd kosteloos een plastic inhaler om ervoor te zorgen dat u op de beste, veiligste, meest verantwoorde manier, onze producten kan gebruiken.

U ontvangt na verzending van ons een track & trace code zodat u precies kan zien wanneer de producten worden geleverd.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is het mogelijk dat schade zich toch voordoet tijdens verzending. Stuur ons onmiddellijk een email naar [email protected] met de vastgestelde transportschade, dan nemen wij het in beraad.

Alle brievenbuspost en pakketverzending geschiedt in een discrete enveloppe zonder opschrift van onze shop. De pakketten worden verstuurd door Pakketdienst van DHL Parcel.
Boner4all.nl |  Proudly powered by 
Pro Dedicated